• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hastane Bahçesi İtfaiye Araçları İle Yıkandı
29 Temmuz 2017 Cumartesi 12:07

Hastane Bahçesi İtfaiye Araçları İle Yıkandı

Hakkari Devlet Hastanenin Bahçesi itfaiye araçları yardımıyla yıkanarak temizlendi.

Halkın Sesi Gazetesi. Çetin Alpsar-

Hakkari Devlet Hastanesinin ana giriş ve acil servis, morg bölümlerinin yanı sıra bahçe de dahil olmak üzere, Hakkari Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından yıkanarak, toz, çöp ve atık maddelerden yıkanıp temizlenerek, ferah bir görünüme kavuşturuldu.

Yapılan temizlik çalışması öncesi Hastane ana girişi ve acil bahçesindeki otopark alanında bulunan bütün araçlar dışarı çıkarılarak bahçe tamamıyla boşaltıldıktan sonra, Hakkari Belediyesine bağlı itfaiye araçları ve personel, suyla yıkama ve temizleme çalışması başlattı.

Hakkari Devlet Hastanesi temizlik personelinin de yardımıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, önce devlet hastanesi ana girişi sonrasında ise acil bahçesi ve morg önü yıkanarak toz ve etrafa rasgele atılmış çöplerden temzilendi.  

Hastane yönetiminin talebi ile Hakkari Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası bina bahçesi temiz ve ferah bir görünüme kavuşurken, hasta yakınları ise başlatılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kent genelinde devam eden yer altı ve yol yapım çalışmaları sonucu toz ve toprağa maruz kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, ildeki her nokta gibi hastane bahçesinin de bu tozdan nasibini aldığını, fakat yapılan yıkama ve temizlik çalışması sonrası tozdan eser kalmadığını kaydederek, hem Hakkari Devlet Hastanesi Yönetim ve personeline hemde Hakkari Belediyesi İtfaiye ekibi çalışanlarına teşekkür etti.

 

 

 

Bu haber toplam 800 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim