• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HATSO'dan İş İnsanı Bahadır'a teşekkür
21 Eylül 2022 Çarşamba 10:15

HATSO'dan İş İnsanı Bahadır'a teşekkür

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, her yıl binlerce aileye gıda yardımı ile öğrencilere giyim yardımı yapan İş İnsanı Lezgin Bahadır'a teşekkür etti.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari'nin bağrından çıkmış yurtiçinde gıda sektöründe yaptıkları örnek yatırımlar ile binlerce gence iş imkanı sağlayan İş Adamı Lezgin Bahadır'a teşekkür etti. 

Başkan Taş açıklamasında, "Her yıl ilimizdeki yardıma muhtaç binlerce aileye yapmış oldukları gıda yardımları ve eğitim öğretim dönemlerinde okullarımızdaki öğrenciler yapmış oldukları gerek giyim gerekse kırtasiye yardımlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Kıymetli hemşehrimiz Sayın Lezgin Bahadır, yıllar önce ilimizde ticaret hayatına başlamış, önce Balıkesir daha sonra da İzmir şehirlerinde gıda sektöründe halen faaliyetlerine devam eden işletmeler kurarak, üretim, istihdam ve dış ticarette önemli başarılara imza atmıştır. Her zaman en iyiyi, en güzeli, en kaliteliyi üretirken, ülkesine ve milletine değerli hizmetler sunmaya devam etmektedir.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası olarak; her yıl Ramazan ayında yapmış olduğumuz gıda yardımları ile eğitim öğretim döneminde ilimizdeki okullarda öğrenim gören öğrencilere yapmış olduğumuz giyim, kırtasiye yardımlarından, daha fazla insanımızı yararlandırmak adına zaman zaman il dışındaki iş insanlarımızın yardımlarını da talep ederek, katkı sunmalarını sağlamaktayız. Birçok iş insanımız Üniversite öğrencilerine genellikle burs yardımları yapmaktadır. Bunun yanı sıra kıymetli hemşehrimiz Sayın Lezgin Bahadır, binlerce insanımıza gıda ve ilimizdeki okullarda öğrenim gören öğrencilere de giyim ve kırtasiye yardımları ile il dışındaki üniversite öğrencilerine burs yardımlarını esirgemeyerek her zaman destek sunmuştur. Örnek hayırsever iş insanı olan hemşehrimiz Lezgin Bahadır'a teşekkür ediyor, ticari hayatında başarılarının devamını diliyoruz."

HALKIN SESİ

Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim