• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HGC'nin 10 Ocak programına yoğun ilgi
11 Ocak 2022 Salı 13:31

HGC'nin 10 Ocak programına yoğun ilgi

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler günü nedeniyle Sibar Otelde gece düzenledi.HGC'nin 'Basın Balosu' gecesine, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum amirleri, HGC Başkanı Hakan Taş, gazeteci Çetin Erçetin, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, kent merkezi ve ilçelerinde görev yapan basın mensupları, sivil toplum örgütü temsilcileri, eğitim kurumlarının sahipleri, iş insanları ve kanaat önderleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan HGC Başkanı Hakan Taş, gazeteciler ile idareciler gününü kutladı. 

Katılımcılara yoğun ilgi nedeniyle teşekkür eden Taş, gazeteciliğin zorluklarını anlattı ve zor şartlarda görev yapan gazetecilerin her şartta kamuoyunu bilgilendirmek için görevini ifa ettiğini anlatı. 

Hakkari Valisi İdris Akbıyık ise gazetecilerin ve idarecilerin gününü kutladı.

Kentin değişip, dönüştüğünü ve en güzel günlerini yaşadığını belirten Akbıyık, "Hakkari'nin en uç noktasında da huzur var. Terör diye, uyuşturucu diye bir gündemimiz yok inşallah. Bir taraftan terör ve uyuşturucu ile mücadele ederken diğer taraftan da Hakkari'yi geliştirmek, kalkındırmak ve dönüştürmek için sizlerle beraber güzel hizmetler yapıyoruz." diye konuştu.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık ile HGC Başkanı Hakan Taş Gazeteciler ve İdareciler günü anısına hazırlanan dev pastayı kesmesinin ardından devam eden programda, yılın başarılı idarecileri, başarılı belediye başkanlar, yazarları, gazetecileri ve iş insanlarına plaket taktimi yapıldı. 

Müzik dinletisinin sunulduğu program geç saatlere kadar devam etti.2-20220111133949.jpg3-748.jpg5-180.jpg11-026.jpg1-20220111134213.jpg2-20220111134213.jpg

Bu haber toplam 696 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim