• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden Hakkari'deki Okullara Spor Malzemesi
06 Haziran 2017 Salı 16:23

İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden Hakkari'deki Okullara Spor Malzemesi

Hakkari Beledilyesi'ne kardeş belediyecilik protokolü kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen spor malzemeleri törenle okul yöneticilerine teslim edildi.

 

Halkın Sesi Gazetesi-SERDAR SEVi 

Hakkari Beledilyesi'ne kardeş belediyecilik protokolü kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen spor malzemeleri törenle okul yöneticilerine teslim edildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hüseyin Çelik İmam Hatip Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgut, ve okul yöneticileri katıldı.

Törende açıklama yapan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, malzemelerin getirilmesinde emeği olan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve malzemeleri gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkü etti. Vali Toprak,"Her şeyin en iyisine layık olan enerjik, zeki, çalışkan, Hakkarili gençlerimize İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından gönderilen basket potaları, masa tenisi masaları ve voleybol filelerini bugün törenle okul müdürlerine teslim ediyoruz. Öğrencilerimizle sohbet imkanı bulduk. Onların gözlerindeki sevinci gözlemledik. İmam Hatip Lisesi binamız Ankara'daki çoğu Üniversite binablarıdan daha modern. Devletimzin bütün imkanlarını buraya seferber ederek, öğrencilerimizi bu şekilde desteklenmeleri bizlere moral veriyor. Bunun yanında da Hakkari Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyemizin kardeş belediye olmaları dolayısıyla desteklerini görüyoruz. Bunu konuda büyük çaba sarfeden Hakkari Belediye Başkan Veklimiz Cüneyt Epcim ve yardımlarını esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından 40 adet masa tenisi masası, 40 adet basketbol potası ve 40 adet voleybol filesi okul yöneticilerine teslim edildi.

 

Bu haber toplam 702 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim