• Hakkari3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İyi Parti'den Hakkari esnafına ziyaret
29 Temmuz 2021 Perşembe 17:28

İyi Parti'den Hakkari esnafına ziyaret

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Dursun Ataş Hakkari'de esnafı ziyaret etti.

Bölgede bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek amacıyla Hakkari'ye gelen İYİ Parti Kayseri Milletvekili Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Dursun Ataş  kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Bulvar  üzerindeki dükkanları ziyaret eden Ataş ,Ülkenin il ve ilçeleri arasından ayrım yapmadan, hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun gelip, esnafı ziyarette bulunduğunu söyledi.

Bölgenin iki parti arasında sıkıştırıldığını ifade eden Ataş İYİ Parti olarak 3. alternatif olduğunu kaydetti. Ataş açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı. ''Esnafımız ülke genelinde özelikle pandemin dolayı çok zor günler yaşıyor.

Bizim iktidarımızda Allah'ın izniyle birlikte bu zor sürecin üstünde geleceğiz. Hakkari'nin işsizlik,ekonomik ve sosyal problemlerini mecliste getireceğim.

Bu sorunların çözüme kavuşması için siyasi fikirine bakmaksızın her vatandaşımızın sorunlarını çözeceğiz.'' diye konuştu. Ataş'a esnaf ziyaretinde Hakkari İYİ Parti İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, Merkez ilçe Başkanı Ali Önal, bölge il başkanları ve parti yöneticileri katıldı.iha3-669.jpg1-20210729172922.jpg4-393.jpg5-164.jpg

Bu haber toplam 621 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim