• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kadın cinayetlerine tepki amaçlı gül dağıtımı
27 Temmuz 2020 Pazartesi 14:26

Kadın cinayetlerine tepki amaçlı gül dağıtımı

Hakkari’nin Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, son günlerde yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çekmek ve tepki göstermek için kadınlara gül dağıttı.

Son günlerde yaşanan kadın cinayetlerine sessiz kalmamak adına Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ve beraberindekiler, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerinde çalışan kadınlara gül vererek yaşanan kadın cinayetlerine tepki gösterdi.

Tek tek iş yerlerini gezen Başkan Çoğaç, yaşanan kadın cinayetlerinin son bulması dileğinde bulunarak, “Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak kadına yapılan şiddete ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına kadınlara gül takdim ettik.

Özellikle son dönemlerde ülkemizde meydana gelen kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri ne yazık ki hızla artmaktadır. Şiddet meşrulaştırılamaz ve cehaletin en üst sınırı olarak görülmelidir. Hiçbir cinayete kılıf uydurulamaz.

Sevginin içinde şiddetin yeri yoktur ve bir kadının hayatı kimsenin namusu değildir. Hep birlikte sesini çıkaramayan, bağıramayan kadınlarımızın sesi olmak zorundayız. Birlik olarak şiddete dur demeliyiz. Kadına yönelik şiddetin ve kadın cinayetlerinin son bulması en büyük temennimizdir” dedi.HAKKARİ  İHA

94347.jpg
 

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim