• Hakkari4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kadın Girişimciler İlçelerde Bulunan İşletmeleri Ziyaret Etti
12 Aralık 2019 Perşembe 12:43

Kadın Girişimciler İlçelerde Bulunan İşletmeleri Ziyaret Etti

Hakkari Üniversitesi tarafından hayata geçirilen "Hakkari Girişimci Kadınlarını Yetiştiriyor" projesi kapsamında 75 kadın girişimci, Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde bulunan işletmeleri gezerek bilgi aldılar.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Üniversitesi tarafından hayata geçirilen Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası, Hakkari Barosu, Hakkari Kadın Girişimciler Derneği, Hakkari Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, KOSGEB Hakkari Müdürlüğü, KAMER Vakfi Hakkari Şubesi, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Hakkari Yatırım Destek Ofisi, Hakkari İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ve Türkiye İsviçre Büyükelçiliği destekleri ile yapılan "Hakkari Girişimci Kadınlarını Yetiştiriyor" projesi kapsamında 75 kadın girişimci Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde bulunan işletmeleri ziyaret ettiler.

 

Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Firdevs Sağlam tarafından organize edilen geziye katılan kadın girişimciler, Yüksekova ilçesinde bulunan süt ve plastik fabrikaları ile Çukurca ilçesinde bulunan tahin değirmenlerini gezerek işletme sahiplerinden ürünlerin üretim ve hazırlanma aşamaları hakkında bilgi aldılar.

1-122.jpg2-139.jpg3-121.jpg

Bu haber toplam 619 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim