• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaşıkçı, İller Bankası Yetkilileriyle bir araya geldi
05 Ağustos 2017 Cumartesi 12:03

Kaşıkçı, İller Bankası Yetkilileriyle bir araya geldi

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, İller Bankası yetkilileri, içme suyu şebekesi ve alt yapı çalışmalarını yürüten firmalarla bir araya geldi.

Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir kafede, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Özsoy, Altyapı Uygulama Daire Başkanı Levent Yanar, Van Bölge Müdürü Ayhan Kayatürk ve firma yetkilileriyle buluşan Kaşıkçı, çalışmalarla ilgili bilgi alarak, firmaların sorun ve taleplerini dinledi. Gerekli görülen çalışmaların yapılacağını kaydeden Kaşıkçı, ilçedeki çalışmaların daha sağlıklı yürütülmesi için yetkililerle bir araya geldiklerini söyledi.

Çalışmaların seyri hakkında değerlendirmede bulunduklarını vurgulayan Kaşıkçı, "Hizmetlerimiz iyi bir şekilde sürüyor. Çalışmaların ne durumda olduğunu, eksiklik varsa nasıl gidereceğimiz konusunda bilgi alış verişinde bulunduk. Bu konuda Tüm kurumlarımız gerekli desteği sunuyor. Bu işi hep beraber halledeceğiz. İller bankası yetkililerimiz bu gün burada bizimleler. Onlara da teşekkür ederim. Yüksekova için ne gerekiyorsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.(Yüksekova Halkın Sesi)

Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim