• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaymakam Kaşıkçı, Avaşin Parkını Ziyaret Etti
13 Kasım 2017 Pazartesi 12:20

Kaymakam Kaşıkçı, Avaşin Parkını Ziyaret Etti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi , Kayamakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Avaşin parkını ve ilçede gençlere yönelik hizmet veren ‘Kitap Kafe Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

İlçenin Güngör Mahallesinde bulunan Avaşin parkında yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Kaşıkçı, parkta bırakılan açık hava spar aletlerini inceleyerek, ilk defa parkta spor aletleriyle tanışan çocuklara oyuncak veridi.

Yüksekova'da değişim ve dönüşüm girişimlerinin son noktasına geldiğini söyleyen kaşıkçı, şöyle söyledi;

 “Parklarımızı yenileme çalışmaları kapsamında parklarda çocuk oyun alanları, spor aletleri, yeni oturum alanları yeni düzenlemelerle Yüksekova’ya yeni bir hava, yeni bir yaşam alanı kazandırdık.  İlk defa Yüksekova’da parklarımızda spor yapılacabilecek aletlere kavuşturduk.  Yine ilk defa çocuklarımız kaydıraktan kaydığı zaman çamur ve toprağın içine girmeyecek. Biz parkları sadece gezilen bir alan olarak değil çocuklarımızın eğleneceği, nefes alacağı, oynayacağı aynı zamanda sadece oyun alanıda değil anne ve babalarımızın vakit geçireceği sosyal bir alan haline dönüştürmek istiyoruz." dedi.

Yüksekova’da park alanında ciddi bir sıkıntının olduğunu ifade eden Kaşıkçı, “Her okula bir park projesi başlattık. 13 okulun bahçesine bir park alanı olarak dizayn ediyoruz. 6 tenesinin kurulumu şu an tamamlandı." Dedi.(Yüksekova Halkın Sesi)

 
 

 

 

Bu haber toplam 731 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim