• Hakkari17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu: Rizeliler yüzünü CHP'ye dönmüş durumda
19 Nisan 2022 Salı 15:07

Kılıçdaroğlu: Rizeliler yüzünü CHP'ye dönmüş durumda

"Rizeliler şimdi yüzünü CHP'ye dönmüş durumda" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomik krizin etkisine ilişkin ankete de dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, iktidarın emekli ikramiyesiyle ilgili kararına da tepki gösterdi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Sözlerinin başında gençlere, "Sizin hayalleriniz benim hedefim olacak" diye seslenen Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İstanbul'daydım İBB Belediye Başkanı ile birlikte yaptığı hizmetlerin bir bölümünü birlikte gezdik. Anadolu Hisarı'nı gezdik, 10 metro inşaatı aynı anda devam ediyor. Hiç kimsenin kolay kolay başlatamayacağı projeleri başlatıyor ve sonuçlandırıyor. Yerebatan Sarnıcını da restore ediyor. İstanbullular Ekrem Başkan gibi bir başkana sahip oldukları için çok şanslılar. İstanbul yaşanabilir klent haline geliyor."Akaryakıt zamları dolayısıyla haksız eleştiriye muhatap oldum. Eelktrik zammını akaryakıt zammını yaparsın belediye bu zamların yüzde 40'ı oranında en azından hayatını sürdürebilmek adına zam yaptıklarında da kıyameti koparırsın. Emin olun bu iktidarı anlamakta zorlanıyorum. Yahu zammı yapan sensin. Hangi belediye başkanı zam yapmak ister! Buna kısaca iki yüzlülük derler. Bu iktidarın da temel hedefi ikiyüzlülüğü dünyaya duyurmak.

"Dünya turizm haftası bizim turizmcilerin hepsine saygı duymak gerekiyor. Önlerinde bir engel olmasa Türkiye'yi bir turizm üssüne çevirirler. Bütün aksaklıkları açmaya çalışıyorlar. 1.5 milyon insanımız doğrudan turizm sektöründe çalışıyor. Bu iktidar dolara mecbur olduğu için turizme kapılarını açıyor. dolara mecbur olmasa o beş yıldızlı otellerin hepsini kapatır."(CHP'nin kabul edilen Çay Kanunu ile ilgili pankartlarının toplatılması) Hiç meraklanmayın. Rizeliler her şeyi biliyor. Rizeliler şimdi yüzünü Cumhuriyet Halk Partisi'ne dönmüş durumdalar. Kaçak çayları Rize meydanında yakacağım. söz verdim.

Ekonomik kriz devam ediyor. Vatandaşın gündemi mutfak ve ekonomi. Aksoy Araştırma'nın dün bir araştırması vardı. Seçmenin yüzde 48'i çok kötü etkilemektedir diyor. Yüzde 36.6'sı kötü etkilemektedir diyor. Yani psikolojiyi kötü etkileyen oran yüzde 87.6. AK Parti seçmeninde bu oran yüzde 78.2. MHP seçmeninde yüzde 89.En büyük dramı yaşayanlar emekliler, geçinemiyorlar. Bayramda torunları, evlatları gelecek. Torunlarına en azından rahat bir harçlık verebilsinler diye grubumuzun imzasıyla emeklilere asgari ücretin neti tutarında bir bayram ikramiyesi verelim diye indirildi genel kurula. Genel Kurulda bekliyor. Size verilecek ikramiye asgari ücretin neti kadar olacak. Beşli çeteye verdiğinin binde birini emekliye vereceksin.

Sarayda oturan ve birazda vicdan sahibi olan bir kişi daha var. Sayın Bülent Arınç. Bana inanmıyorsan Arınç'ı dinle."

Bu haber toplam 2141 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim