• Hakkari7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Büyükşehir Belediyesi, Yüksekova'da 500 Aileye Gıda yardımında bulundu
23 Haziran 2017 Cuma 16:55

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yüksekova'da 500 Aileye Gıda yardımında bulundu

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yüksekova’da 500 aileye gıda yardımında bulundu.

SERDAR SEVİ/Halkın Sesi Gazetesi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yüksekova’da 500 aileye gıda yardımında bulundu.

Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi bahçesiyle, eski cezaevi kavşağında kurulan 2 iftar çadırında günde bin kişinin iftarda buluşmasını sağladı. En son olarak da 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.

Yüksekova’ya getirilen yardım kolileri Konya Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile Yüksekova Belediyesi çalışanları tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Yapılan yardım ve destekler ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçemizde Ramazan ayı boyunca kurulan çadırlarla, vatandaşlarımızın aynı sofrada bir araya gelme imkânı sağlandı. En son olarak da 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundular.

Verdikleri emek ve Yüksekovalı kardeşlerimiz için göstermiş oldukları çabalar bizi çok mutlu etmiştir. Dayanışma, yardımlaşma ve kardeş duygularının yoğun yaşandığı bu mübarek ayda bizleri yalnız bırakmayan, her konuda destek olan Konya Büyükşehir belediye başkanı Sayın Tahir Akyürek’e ve tüm yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 669 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim