• Hakkari0 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LÖSEV’den Hakkari Belediyesini ziyaret
24 Haziran 2022 Cuma 14:58

LÖSEV’den Hakkari Belediyesini ziyaret

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı ekibi Hakkari Belediyesini ziyaret ederek, desteklerinden dolayı kendilerini teşekkür ettiler.

LÖSEV - Lösemili Çocuklar Vakfı Sosyal Hizmetler Uzmanı Buse  İrem Sağlam, Aktif İletişim Sorumlusu Uzmanı Hüseyin Kaplan ve Aile Komitesinden Cumhur Ege, oluşan ekip Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Tan’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

LÖZEV ekibi Müdür Tan’a Lösev’e destekten dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler. Müdür Tan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine değişik hediyeler verdi.

LÖSEV ekibi daha sonrada Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Zibek, misafirlerle yakında ilgilenerek  LÖSEV’ in öne çıkmasındaki en büyük sebeplerden birisi aslında insanların LÖSEV’ e duyduğu güven  olduğunu söyledi.

LÖSEV - Lösemili Çocuklar Vakfı Sosyal Hizmetler Uzmanı Buse  İrem Sağlam, LÖSEV/ Lösemili Çocuklar Sağlık ve eğitim vakfı olarak il ziyareti nedeniyle Hakkâri  Belediyesine kurum ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek, LÖSEV ve çalışmaları hakkında bilgi verilip Kurban Dönemi çalışmaları ve bu dönemin vakfımıza kayıtlı olan hastalarımız için önemi anlatıldı dedi.İHA1-20220624150022.jpg2-20220624150022.jpg3-873.jpg

Bu haber toplam 706 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim