• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAHALLE YOLU KAYMA TEHLİKESİ ALTINDA
27 Kasım 2017 Pazartesi 12:53

MAHALLE YOLU KAYMA TEHLİKESİ ALTINDA

Bağlar Mahallesi yolunda istinat duvarının olmayışı tehlike saçıyor.

Haber:Serdar Sevi-Halkın Sesi Gazetesi

Hakkari’nin Bağlar Mahallesinde mahalleye giden yolda istinat duvarının olmayışı yola toprağın kaymasına neden olurken, yolun her geçen gün daha da daralmasına ve tehlike saçmasına sebep oluyor.

Mahallede yaşayan mahalleliyi tedirgin eden yol kayması vatandaşı isyan ettirdi. Eğime meyilli olan yolun üzerinde istinat duvarının olmayışı yolun kayma tehlikesi yaşamasına sebep olurken mahallede yaşayan vatandaşlar yetkililerin yolun kaymaması için istinat duvarı yapılmasını istedi.

Mahalle sakinlerinden Bilal Özer isimli vatandaş yolun kayma tehlikesi altında olduğunu belirtirken yetkililerden duruma bir çare bulmasını istedi. Bilal Özer isimli vatandaş:’’ yolumuz her yıl kış ve bahar mevsimlerinde toprağın yola kayması sonucu daralıyor. Belediye ekipleri her kış sonrası gelip düzeltiyor yolu ama yetmiyor. Yola istinat duvarı yapılması gerekiyor. Eğer yol kayarsa mahalle yolsuz kalır o yüzden bir an önce bir çözüm bulunması gerekiyor.’’ Şeklinde konuştu.

Bir başka mahalle sakini olan Özkan Çetinkaya isimli vatandaş ise belediye yetkililerine seslenirken şu ifadeleri kullandı: ‘’ Bağlar Mahallesi yolu köy yolundan daha kötü yıllardır yapılacak diye bekliyoruz ama nafile yola bir istinat duvarı yapılması gerekirken yapılmıyor. Yetkililerden rica ediyoruz yollarımız yapılsın araçlar bile gelemiyor artık:’’ şeklinde konuştu. 

Bu haber toplam 954 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim