• Hakkari18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Müdür Gür, Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
30 Mart 2023 Perşembe 15:21

Müdür Gür, Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Şube Müdürleri; Sabah Saklı, Erol Hanlıgil, Oktay Kızılkaya ve aday öğretmenler katıldı.

HALKIN SESİ

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Şube Müdürleri; Sabah Saklı, Erol Hanlıgil, Oktay Kızılkaya ve aday öğretmenler katıldı. Seminerde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, bir öğretmenin anısından yola çıkarak anlattığı etkili bir hikayenin ardından, öğretmenlik mesleğinin sevgi, anlayış, fedakarlık temeline dayalı özel bir meslek olduğunu belirterek bu kutsal meslekte mesai kavramının olmadığına dikkati çekti.

      Müdür Gür:"Öğretmenlik, okul dışında da etkileri olan sizlerin, öğrencilerinizle hayallerinizde ve rüyalarınızda bile buluştuğunuz bir yaşam şekli olacaktır. Yüreğine dokunamadığınızın beynine giremezsiniz.Öğretmenliğin kutsal yanını unutmadan, bugünkü heyecanınızı hiç yitirmeden mesleğinizi icra etmelisiniz. Çağımızın bütün bilimsel gelişmelerine kendimizi uydurmamız gerekiyor. Biz öğretmen olarak saygın yönümüzü; davranışlarımızla,hareketlerimizle ve kıyafetimizle mesleğimize yaraşır bir şekilde üzerimizde taşımalıyız,”diyerek, aday öğretmenlere, görevlerinde başarılar diledi.

         İl Müdürü Bilal Gür’ün konuşmasının ardından, Şube Müdürü Erol Hanlıgil tarafından, aday öğretmenlere, protokol kuralları eğitimi verildi.3-20230330152723.jpg5-254.jpg6-116.jpg4-593.jpg

Bu haber toplam 596 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim