• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
O Ses Türkiye yarışmacısı canlı müzik ziyafeti verdi!
01 Haziran 2017 Perşembe 18:23

O Ses Türkiye yarışmacısı canlı müzik ziyafeti verdi!

O Ses Türkiye yarışmasında herkesin beğenisini kazanan Hakkarili sanatçı Fikret Kaval, valilik bahçesinde canlı müzik ziyafeti verdi.

TV8'in en sviln yarışma progrmlrındn biri oln O Ses Türkiye yarışmasında birbirin dn iddialı yarışmcılrın katıldığı yarışmada Hakkarili sanatçı Fikret Kaval herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Hakkari’nin en büyük sosyal tesislerden bir tanesi olan Valilik parkında canlı müzik programı veren sanatçı Fikret Kaval ve Ersin Baran birbirinden güzel şarkılar seslendirerek Ramazan gecelerine renk kattılar.

Ramazan ayı boyunca valilik parkında canlı müzik ziyafeti vereceklerini belirten Kaval, gelen istekler üzerine şarkılar seslendirdiklerini söyledi.

Valilik parkına akın eden vatandaşlar ise huzur ve güven içerisinde aileleri ile birlikte Ramazan gecelerine katıldığını belirterek, o ses Türkiye yarışmacısı Fikret Kaval’ı dinlemeye geldiklerini iade ettiler.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren bir taraftan Hakkari Belediyesinin düzenlemiş olduğu Ramazan şenliği diğer taraftan ise valilik parkındaki eğlence yöre halkını sevindirdi. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 1000 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim