• Hakkari1 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğrencilerin servis mağduriyeti
23 Ekim 2017 Pazartesi 13:42

Öğrencilerin servis mağduriyeti

Ardahan’ın Çıldır ilçesi Aşağıcambaz köyünde servisçiler ihaleye girmeyince öğrenciler mağdur oldu.

Aşağıcambaz köyünden Aşıkşenlik Mahallesi’ndeki Aşıkşenlik İlkokulunda taşımalı eğitim alan öğrenciler için yapılan servis ihalesine talep olmayınca öğrenciler mağdur oldu.

Çocuklarını servis olmaması nedeniyle okula gönderemediklerini söyleyen veliler, sorunun çözülmesini istedi.

Şikayetlerini dile getiren öğrenci velileri, "Milli Eğitim Müdürlüğünün sene başında taşımalı ihalesi yapmış ve kimse bu ihaleye rağbet göstermediğinden dolayı çocuklarımız okullarına gidemiyor.

Bu durum karşısında yetkililerle görüştüğümüzde ihaleye gelen olmadığından dolayı çocuklarımızı ilçe merkezinde bulunan yatılı okullara yerleştirmemiz yönünde yol gösteriyorlar.

Bizler çocuklarımızın yatılı olarak kalmalarını istemiyoruz. Çocuklarımız kendi ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak durumda değiller. Kendi imkanlarıyla servis tutacak bir ekonomiye sahip olamayanlar var. Yetkililer bu durumun çözümü için çaba sarf etmelilerdir. Bu durum çözülünceye kadar çocuklarımızı okula göndermeyeceğiz" dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise servis için üç kez ihale yapıldığını, ihaleye kimse katılmayınca çözüm üretme yoluna gittiklerini belirtti. İHA

Bu haber toplam 838 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim