• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Pedal Çevirerek 56 Kilometre yol kat ettiler
15 Mayıs 2017 Pazartesi 13:06

Pedal Çevirerek 56 Kilometre yol kat ettiler

Hakkari’de bir grup genç, kent turizmine katkı sunmak ve spor yapmayı teşvik etmek amacıyla, bisikletli tur etkinliği düzenledi.

HABER: HALKIN SESİ GAZETESİ/ ÇETİN ALPSAR

Hakkari’de bir araya gelen 7 sporcu Durankaya Beldesi’nden Üzümcü köyü tarafına pedal çevirerek 8 Saatte 56 Km yaptıktan sonra Depin Noktasına vardılar. Güzel bir etkinlik yapan sporcular, amaçlarının Hakkari'nin turizm potansiyeline dikkat çekmek olduğunu söylediler.

Bisiklet turunu organize eden doğa sever Emin Noyan, amaçlarının Hakkari’de gençleri spor etkinliklerine kazandırmak olduğunu söyledi. 7 arkadaşı ile birlikte bisiklet turuna çıktıklarını belirten Noyan şunları söyledi; “Durankaya Beldesinden başlayarak Üzümcü köyüne doğru yol aldık. Pedal çevirerek Depin Noktasına hareket ettik, 8 Saatte 56 Km yaparak güzel bir etkinlik yaptık. Şimdi buradan sonra yeniden bisiklet ile kent merkezine gideceğiz" dedi.

Kent merkezinde bir araya gelen 7 sporcu Durankaya beldesin'den Üzümcü tarafına Pedal Çevirerek 8 Saatte 56 Km yaparak Depin Noktasına varırken, Güzel Bir Etkinlik yapan sporcular amaçlarının Hakkari'nin turizm potansiyeline dikkat çekmek olduğunu ifade ettiler. Bisikletle yaptıkları güzel etkinlikte mola verdikleri bütün yerlerde birbirinden güzel fotoğraflar çeken gençler, kentteki turizm potansiyelini ve yapılabilecek etkiblikleri bir kez daha göz önüne serdi. il merkezi ve ilçelerinde hergün farkı etkinliklere imza atan genç bisklietçiler, etkinliklerini şehir merkezine doğru pedal çevirerek devam ettirdiler. 

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim