• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rektör Pakiş'ten Kurban Bayramı mesajı
30 Temmuz 2020 Perşembe 12:09

Rektör Pakiş'ten Kurban Bayramı mesajı

Prof. Dr. Ömer Pakis:

 

Prof. Dr. Ömer Pakis: Hakkari Üniversitesi Rektörü: Kurban bayramı; kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun canlanıp birleştiği, ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği, kırgınlıklar ve küslüklerin onarılıp unutulduğu en önemli değerlerimizdendir. İnsanların her zamankinden daha fazla kenetlendiği, büyük bir teslimiyet ve en içten duyguların yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu ve coşkusu içerisindeyiz.

Birlik ve beraberliğin güçlendiği Kurban Bayramının ülkemizin huzur, güven ve mutluluğuna; karşılıklı dayanışma ve hoşgörü fikrinin daha da güçlenmesine vesile olmasını ve tüm insanlık için sağlık ve huzur getirmesini dilerim.

Kurban Bayramı´nın bütün İslâm âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederken başta Hakkârili hemşehrilerimiz olmak üzere tüm halkımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar; saygı ve muhabbetlerimi sunarım.

Ergün Canan: Hakkari Barosu Başkanı: Kurban Bayramının evrensel hukuk kurallarının egemen olduğu bir hukuk devletine vesile olmasını ve bu bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini ümit ediyorum.

Bu anlamda tüm meslektaşlarımızın ve yurttaşlarımızın bu bayramı sevdikleri ile beraber sağlık ve mutluluk içinde geçirmesini diliyorum. Kurban bayramınızı kutluyorum.

Bu haber toplam 904 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim