• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sınırdaki öğrencilere kır gezisi
11 Mayıs 2017 Perşembe 21:12

Sınırdaki öğrencilere kır gezisi

Hakkari Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından ‘Gençlik Merkezi Her Yerde’ projesi çerçevesinde misafir edilen öğrencilere kır gezisi düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Hakkari’nin en ücra köşesinde bulunan ve il merkezini görmeyen öğrencileri misafir etti. Gençlik merkezinde değişik filmler ve tiyatrolar izletilen öğrenciler, Hakkari’de gezmenin mutluluğunu yaşadılar.
Taşbaşı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan 80 kişilik öğrenci grubuna, Otluca köyündeki kır lokantasında öğle yemeği verildi. Burada gezmenin ve eğlenmenin tadını çıkartan öğrenciler, böyle güzel bir geziyi tertipleyen Gençlik Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fahri Güldal, sınırdaki öğrencileri Hakkari’ye taşımaya devam edeceklerini söyledi. Güldal, “Öğrencileri il merkezine taşıyarak, gençlik merkezi hakkında bilgilendirerek kendilerine tiyatro oyunu izlettik. Sınır boylarında bulunan gençleri ilimize taşımaya devam edeceğiz. Taşbaşı Köyü İlköğretim Okulundan yaklaşık 80 öğrenciyi burada ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Sınırdaki öğrencileri burada ağırlamaya devam edeceğiz. Değişik etkinliklerin ardından öğrencileri kır yemeğinde ağırladık. Daha sonrada köylerine geri gönderdik” dedi. İHA

Bu haber toplam 881 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim