• Hakkari5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şırnak’ta şehitler için mevlit okutuldu
09 Nisan 2017 Pazar 17:03

Şırnak’ta şehitler için mevlit okutuldu

Şırnak Emniyet Müdürlüğünce, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, şehitler için Türkçe ve Kürtçe mevlit okutuldu. Mevlidin ardından Vali Ali İhsan Su ve Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, güvenlik noktalarında nöbet tutan polisleri ziyaret etti.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü tarafından, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehitler için mevlit okutuldu. Şırnak Merkez Külliye Camisi’nde okutulan mevlide Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türkçe ve Kürtçe mevlit okutulan programda, şehitler için dua edildi. Programın sonunda, vatandaşlara gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu. 
Vali Su, “Yarın 10 Nisan Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü. Bu münasebetle şehitlerimiz için bir mevlidi şerif programı icra edildi. Bizlerde katıldık. Cenab-ı Hak vatanımız için, milletimiz için, bayrağımız için, bu topraklar için can veren bütün şehitlerimizden razı olsun, mekanları cennet olsun” dedi.
20170409aw035270_02.jpg
Vali Su güvenlik noktalarını gezdi 
Programın ardından Vali Su ve Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Şırnak-Hakkari, Şırnak-Cizre ve Şırnak-Siirt karayollarında kurulan güvenlik noktaları gezerek, nöbet tutan polisleri ziyaret etti. Polislerle sohbet eden Vali Su, kendi elleriyle polislere tatlı ikramında bulundu. İHA

Bu haber toplam 789 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim