• Hakkari11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Streetball 3x3 Basketbol Turnuvasının Son Maçı
10 Haziran 2017 Cumartesi 15:18

Streetball 3x3 Basketbol Turnuvasının Son Maçı

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hakkari Basketbol İl Temsilciliği tarafından ortak düzenlenen "3x3 Streetball Sokak Basketbolu Turnuvası" final maçıyla sona erdi.

HABER:Halkın Sesi Gazetesi-Serdar SEVİ

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hakkari Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası" final maçıyla sona erdi.

Hakkari Valiliği bahçesinde başlatılan 84 sporcu ve 24 takımın katıldığı turnuvanın final müsabakalarını Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Yakup Aktaş ve çok sayıda vatandaş izledi.

Heyecanlı geçen müsabaka sonunda Gençler Kategorisinde 1. olan Yenilmezler Takımı'nın kupa ve madalyasını İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Korkmaz, 2. Kartallar Takımı'nın kupa ve madalyasını İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu, büyükler kategorisinde 2. olan Sebra Takımı'nın kupa ve madalyasını Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tayanç, ve 2016-2017 Hakkari Şampiyonu Tekurek Takımı'nın kupa ve madalyasını ise Vali Toprak verdi. Aktaş, 2016-2017 yılı basketbol sezonunda 460 müsabaka ve 640 sporcunun katılımıyla basketbol ile topluma hizmet amacıyla faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek sezon sonu faaliyeti olan 3x3 Streetball Turnuvası'na 84 sporcu ve 24 takımın katılımıyla sona erdiğini söyledi.

Bu haber toplam 848 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim