• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Toplanmayan Çöpler Tepkiye Neden oldu
08 Ağustos 2017 Salı 11:10

Toplanmayan Çöpler Tepkiye Neden oldu

Hakkari'nin Bağlar Mahallesinde vaktinde toplanmayan çöpler tepkiye neden oldu.

HABER:Serdar Sevi/Halkın Sesi Gazetesi

Hakkari'nin merkeze bağlı Bağlar Mahallesinde zamanında toplanmayan çöpler tepkiye neden olurken, çöplerin çevreye yaydığı koku ise mahalle sakinlerini rahatsız ediyor.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, yol kenarında biriken çöplere tepki gösterirken, yetkililerden çöplerin daha sık aralıklarla toplamalarını istedi.

Çöplerin bırakıldığı yer işlek bir yol ve her gün yüzlerce insan bu yolu kullanıyor.

Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri: ''yoldan geçen vatandaşlar bu kötü kokuya maruz kalıyor. Çocuklarımız bu caddede oyun oynuyor.  Çocuklarımızın bu kötü çevrede oyun oynaması bizleri tedirgin ediyor. Çocuklarımızın bu çöpler içinde hasta olmaması imkansız.

Çöplerin daha sık aralıklarla kaldırılması gerektiğini yetkililerden rica ediyoruz. Ayrıca gelişi güzel çöpleri atan vatandaşlarımızı da uyarıyoruz. Çöplerin belirlenen saatlerde atılmasını rica ediyoruz. Bu çevre hepimizin çevresi onu yaşanılabilir bir şekilde temiz tutmalıyız.

Mahallemizi de çevremizi de temiz tutalım. Bu şehir hepimizin. Belediye yetkililerinden özellikle rica ediyoruz çevreyi kirletenlerin belirlenip yasal işlemlerin başlatılmasını istiyoruz.'' Şeklinde konuştular. 

Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim