• Hakkari3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torununu almaya gitti, yanlış çocukla eve döndü
29 Haziran 2021 Salı 16:22

Torununu almaya gitti, yanlış çocukla eve döndü

İtalya'da anaokulundaki torununu almaya giden bir dede, aynı ismi taşıyan farklı bir çocuğu alıp eve götürdü. Olayın fark edilmesiyle sürece dahil olanlar hakkında soruşturma başlatıldı.

İtalya'da torununu anaokulundan almak isteyen bir dede, fark etmeden yanlış çocuğu eve götürdü. Arezzo kentinde cuma günü meydana gelen olayda yaşlı adam, anaokulu yerine yanlışlıkla yan taraftaki belediyeye ait kreşin zilini çaldı.

Adı açıklanmayan dedeye, torunuyla aynı ismi taşıyan ancak bir iki yaş küçük bir çocuk emanet edildi. Yaşlı adam bunu fark etmeden eve gidince hata orada ortaya çıktı. Eve farklı çocuğun geldiğini fark eden aile hemen harekete geçti. Dede 30 dakika sonra çocuğu kreşe geri götürse bile çocuğun ailesi kızlarını kreşte bulamayınca polisle iletişime çoktan geçmişti. Yaşlı adamın asıl torunuysa anaokulunda alınmayı bekliyordu.

DİSİPLİN SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Independent Türkiye'de yer alan habere göre, Arezzo Belediyesi kreşteki bir öğretmen ve bakıcı hakkında disiplin soruşturması başlattı. Çünkü bir çocuğu akrabaların veya bakıcıların alabilmesi için vekaletname sunması ve kimliklerini bildirmesi gerekiyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Lucia Tanti de "Okulda bir hata yapıldı. Bunu yapan kişiye/kişilere disiplin cezası uygulanacak" dedi.3-647.jpg

Bu haber toplam 3545 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim