• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ustaların ‘Tatlı’ Bayram Mesaisi
30 Ağustos 2017 Çarşamba 11:51

Ustaların ‘Tatlı’ Bayram Mesaisi

Kurban Bayramına sayılı günler kala Hakkari kent merkezinde bayram yoğunluğu tüm hızıyla devam ederken, bayramların vazgeçilmezi olan baklavanın siparişlerinin artmasıyla, üreticiler arasında tatlı ve bir o kadarda yorucu bir mesai başladı.

Hakkari Halkın Sesi Gazetesi: Çetin Alpsar- 

Hakkari kent merkezinde Kurban Bayramı öncesi çarşı merkezi ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra kurban pazarlarında da vatandaşın heyecanlı telaşı devam derken, pastaneler ise tatlı bir telaş ile müşterilerinden gelen yoğun siparişleri karşılayabilmek amacıyla gece gündüz çalışarak yoğun bir mesai harcıyorlar.

Bayramların vazgeçilmez ve değişmez lezzeti olan baklava yapımı için tatlı bir telaş içine giren ustalar, aldıkları siparişleri tam zamanında teslim etmek için adeta zamanla yarışıyorlar.

Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun bir tempo içerisinde olduklarını, bayrama sayılı günler kala kentte tatlı bir heyecanın yaşandığını ifade eden ustalar,  "Kurban Bayramının son günlerine yaklaşırken bizlerde tatlı ustaları olarak yoğun bir mesai harcayıp, aldığımız siparişleri tam zamanın da teslim edip bayram sofralarımızın vazgeçilmezi baklavalarımızı üretmek için biz elimizden geleni yapıyoruz’’ dedi.

 

Bu haber toplam 834 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim