• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Akbıyık “Hepimiz sağlık için alanlardayız”
16 Ekim 2020 Cuma 13:58

Vali Akbıyık “Hepimiz sağlık için alanlardayız”

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, “Hepimiz Sağlık İçin Alanlardayız” dedi.

Vali İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve beraberindeki kurum müdürleri kent merkezinde maske, sosyal mesafe denetiminde bulundular.

Denetim öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Vali Akbıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatları ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda ilgili tüm kurum ve diğer görevlilerle alanda olduklarını söyledi.

Vali Akbıyık,”Maske, mesafe ve temizlik denetimlerini yapmaya devam ediyoruz. İş yerleri, toplu taşıma araçları, kafeler, restoranlar, kahvehaneler ve caddelerde denetleyeceğiz. Kentimizde koronavirüsü en aza indirip bitirmeyi ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı yaşamalarını sağlamak için çalışmalarımız sürüyor. Hepimiz sağlık için alanlardayız" dedi.

Vali Akbıyık ve beraberindekiler ayrı caddelerde kurum müdürleri ise ayrı caddelerde denetimlerde bulundular. HAKKARİ İHA2-573.jpg3-374.jpg5-099.jpg1-548.jpg

Bu haber toplam 1931 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim