• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Akbıyık'tan "Engelliler Günü Mesajı"
10 Mayıs 2022 Salı 14:12

Vali Akbıyık'tan "Engelliler Günü Mesajı"

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Akbıyık, Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini ve geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak, onları toplumsal hayatta etkin ve verimli kılmak adına; dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesine vesile olan “Engelliler Haftası”  her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanmaktadır dedi.

Vali Akbıyık mesajının devamında," ‘En büyük engel sevgisizliktir’ şuuruyla hareket etmemiz, engelli bireylerin hissiyatını ve karşılaşacakları muhtemel sıkıntıları anlamamıza ve bir arada yaşamanın gerektirdiği mesuliyetleri yerine getirmemizde etkili olacaktır.

‘Önce insan’ diyen, insanı ‘yaratılmışların en şereflisi’ olarak gören bir geleneğin mensupları olarak bizler her konuda engelli vatandaşlarımızın yanında yer almayı kendimize görev bilmekteyiz. Geleceğe güvenle bakan bir toplumu inşa etmek; hiç kuşkusuz engelli ya da engelsiz hepimizin ortak umut ve hedeflerimizi paylaşarak birlik ve beraberliğimizi sağlamaktan geçmektedir.

 Bizler de engelli kardeşlerimizin sorunlarına çözüm bulma yolunda gereken tüm imkanlarımızı seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz.

Engelliler Haftası’nın; engelleri dolayısıyla karşılaştıkları güçlüklerden yılmadan azimle çalışan, kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan kardeşlerimizin sorunlarının çözümü hususunda toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor başta Hakkarili engelli vatandaşlarımız olmak üzere tüm engelli vatandaşlarımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Bu haber toplam 834 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim