• Hakkari11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Akbıyık'tan gazeteciler günü mesajı
10 Ocak 2020 Cuma 11:17

Vali Akbıyık'tan gazeteciler günü mesajı

Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Akbıyık mesajında," Basın çalışanlarına, çeşitli haklar sağlayan 212 sayılı yasanın, 10 Ocak 1961'de kabul edilmesiyle kutlanmaya başlanan Çalışan Gazeteciler Günü`nün 59. yıldönümünü kutluyoruz.

Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyarak görev yapan gazetecilerin, toplumsal kalkınmada ülkemizin gelişmesinde önemli yeri ve değeri vardır.

Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesinde önemli katkılar sağlamaktadır. Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız milletin duygularına tercüman olarak M. Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi bu milletin müşterek sesi olmaya devam etmektedir.

Basınımız, görevini yaparken hukukun evrensel değerlerinden sapmamalı, kişilerin temel hak ve hürriyetlerine saygıyı asla ihmal etmemelidir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır. Basınımızın bu ilkeleri her zaman göz önünde bulunduracağına olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek kamuoyunun doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesinde önemli rol oynayan, İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesine çalışmalarıyla katkıda bulunan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar aileleriyle birlikte daha nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllar dilerim" dedi. 

Bu haber toplam 424 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim