• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Toprak Kampa Katılan Öğrencileri Kabul Etti
19 Mayıs 2017 Cuma 14:15

Vali Toprak Kampa Katılan Öğrencileri Kabul Etti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''Lider Çocuk Tarım Kampı''na katılan öğrencileri makamında kabul etti.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'lider Çocuk Tarım Kampı'na katılan öğrencileri makamında kabul eti. Vali Toprak, Hakkari Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Vahap Şimşek ve öğretmenleriyle birlikte kendisini ziyaret eden öğrencilerle yakından ilgilendi.

 

Kampla ilgili Vali Toprak'a bilgi veren Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Vahap Şimşek, Bakanlıkları tarafından 4. sınıf öğrencilerine doğa bilinci ve çevre farkındalığını kazandırmak, tarımla buluşmalarını sağlamak,tarladan sofraya gıda güvenirliği hakkında bilgi vermek amacıyla Hakkari'de de 'Lider Çocuk Tarım Kampı' düzenlediklerini söyledi.

 

Şimşek, 2017 yılının Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ''Kalkınma İçin Sürdürülebilir Turizm Uluslararası Yılı'' olarak ilan edilmesi nedeniyle Hakkari'de 15-17 Mayıs tarihleri arasında  beş okuldan 25 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdikleri  2017 yılı Lider Çocuk Tarım Kampı'na  katılan öğrencilere doğa bilinci ve çevre farkındalığı kazandırmak amacıyla ekonomi,tarım ve köy turizmi konusunda eğitimler verilerek köy gezileri düzenlediklerini ifade etti.

Vali Toprak, yakından ilgilendiği öğrencilerle bir süre sohbet ederek daha sonra kampa katılım belgelerini verdi.

 

HABER: SERDAR SEVİ

Bu haber toplam 684 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim