• Hakkari7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Toprak’tan Başkan Keskin’e Geçmiş Olsun Ziyareti
27 Eylül 2017 Çarşamba 16:35

Vali Toprak’tan Başkan Keskin’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, evine ses bombası atılan Durankaya Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hakkari Halkın Sesi Gazetesi: Çetin Alpsar

Hakkari Durankaya Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin’in merkez Gazi Mahallesinde bulanan evine, 7 Eylül günü ile beraber birkaç gün öncede kimliği belirsiz kişiler tarafından ses bombası atılmıştı. Yapılan saldırılar sonunda kentteki herkes tepki gösterip Başkan Keskin’i gerek makamında gerekse de evinde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletirken, yapılan ziyaretlerle manevi destek sunulup, bombalı saldırlar ise kınanmıştı.

Yapılan saldırıların ardından bugün bir ziyarette Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak tarafından gerçekleştirildi. Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Berkant Yaman ile beraber, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin’i makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Burada bir süre Başkan Fatih Keskin ile sohbet eden Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, saldırıları kınadığını ifade ederek, yaşanan üzücü olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.  

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindekilere yaptıkları geçmiş olsun ziyaretinden ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür eden Durankaya Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin, doğru bildiği yolda yürümeye devam edeceğini ifade ederek, “ Tüm hizmetlerimiz ile devlet ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

mnst-001.jpg03-003.jpgimg_6510.jpg

Bu haber toplam 1359 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim