• Hakkari22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Toprak’tan tayini çıkan müdüre veda yemeği
27 Ekim 2017 Cuma 12:32

Vali Toprak’tan tayini çıkan müdüre veda yemeği

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, tayini çıkan Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici onuruna veda yemeği verdi.

Polisevinde verilen yemeğe Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, vali yardımcıları Bekir Abacı ve Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Yemekte konuşan Vali Toprak, yaklaşık 3,5 yıldır yürüttüğü Hakkâri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevinden Tunceli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan Mehmet Akif Bildirici’ye yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Hakkâri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün hizmet alanı çok geniş olduğu bir teşkilat olduğunu ifade eden Vali Toprak, ’’Engelli bakım hizmeti, çocuk ve kadın sığınması, anket ve kamu araştırması ile gazi ve şehit işlemlerine kadar inanılmaz bir hizmet yelpazesi var.

Gerçekten toplumumuzun sosyal politikalarının yürütülmesinde çok etkin fonksiyonel bir rolü var. Hakkâri’de de bu tür faaliyetler çok önem arz ediyor.

Her yerde bu kadar önemli olmayabilir. Müdürümüz görevine sadık, devamlı alanda olan, şehidimizi, şehit yakınlarımızı, gazilerimizi, engellilerimizi, bakıma muhtaç kadınlarımızı, çocuklarımızı gözeten, kollayan, takip eden, görevine bağlı bir dönem geçirdi. Kendisine ben bu vesileyle hem Hakkâri halkımız adına, hem devletimiz adına, hem de şahsım adına teşekkür ediyorum.

Tunceli’de de aynı şekilde faydalı hizmetler sunacağına inancımız tamdır. Biz kendi adımıza üzülüyoruz. Gerçekten kafamızın rahat olduğu, takdir ettiğimiz bir müdürlüktü. Bizim için bir kayıp oluyor, ama kendisi de burada 3,5 yıl görev icra etti.

Hakkâri şartlarında da yeterli bir süre. Ben kendisine hayatında başarılar, mutluluklar, sağlık, huzur, afiyet diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Vali Toprak, Hakkâri’de yaptığı hizmetler anısına ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici’ye plâket ve yöreye ait el dokuması kilim hediye etti. İHA

Bu haber toplam 749 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim