• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Yardımcısı Duruk, Jeotermal sondajı alanını inceledi
24 Mart 2020 Salı 12:05

Vali Yardımcısı Duruk, Jeotermal sondajı alanını inceledi

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Hakkari Van Karayolun Güzergahında yapılacak olan Jeotermal tesislerinin sondajı yapılacak alanda incelemelerde bulundu.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Jeotermal sondajı alanında teknik ekipten proje çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Yardımcısı Duruk, burada toplanan vatandaşlarla da bir süre sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Hakkari- Van Karayolun Güzergahında yapılacak olan Jeotermal sondajı bölgesindeki 5 bin metrelik alanda 2 otel, 40 odadan oluşan 1+1 20 oda, 2+1 suit oda bay-bayan 2 adet yüzme havuzu ve Termal Otelde Fizik tedavi rehabilitasyon merkezi olacak şekilde dizayn edileceği belirtildi.

Projede ayrıca 20 dönümlük alanda Sera Projesi ısıtması Jeotermal su ile sağlanacak şekilde planların yapıldığı öğrenildi.

 İl Özel İdaresi Genel Sekreteri/Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, projenin bölgemiz açısından hem Turizm hem de Sağlık için önemli bir çalışma olacağını söyledi.

Yeni projenin bölge insanına hayırlı ve uğurlu alması temennisinde bulunan Vali Yardımcısı Duruk,”İlimizin ihtiyacı olan tarımsal İhtiyaçlarımızı kendimiz sağlayabileceğimiz Sera faaliyetlerinde Sebze ve Meyve çeşitlerinde üretileceği alan 20 dönümlük arazi üzerinde kurulacağını müjdesini veriyoruz”ifadelerini kullandı.

1-172.jpg3-162.jpg7-005.jpg5-054.jpg

Bu haber toplam 538 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim