• Hakkari3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Van büyük Urartu oteli depremzedeler için Hazır!
08 Şubat 2023 Çarşamba 03:44

Van büyük Urartu oteli depremzedeler için Hazır!

Van büyük Urartu Oteli Turizm A.Ş yönetim kurulu başkanı Hakkarili iş adamı Sabahattin Duran, yaptığı açıklamada büyük Urartu oteli depremzedeler için Hazır olduğunu söyledi.

Van büyük Urartu Oteli Turizm A.Ş yönetim kurulu başkanı Hakkarili iş adamı Sabahattin Duran, yaptığı açıklamada, meydana gelen deprem sonrası evleri yıkılan ve gidecek yeri olmayanlar için dayanışma mesajları paylaşıp, otelimizin kapısını günlük 10 oda yaklaşık 30 kişiyi ücretsiz misafir etmeye hazırız. dayanışma içerisinde olduk'' diyen Duran,

şunları kaydetti: ''Depremin ardından birçok sosyal medya kullanıcısı dayanışma mesajları paylaştı. Hedefimiz yaraları bir an önce sarmaktır. Herhangi yardıma ihtiyaç varsa biz hazırız. Bize düşen bir görev varsa biz de bütün imkanlarımızla milletimizin yanındayız.

Ülkemizin en doğusundan en batısına kadar tehlikeli bir deprem kuşağında yaşadığı gerçeğini her sarsıntıyla bir kez daha hissediyoruz.

Deprem gerçeğini biz yıllardır yaşıyoruz bu süreçte çok canımız gitti Yine bize kendini acı bi şekilde hatırlattı gün birlik olma günü gün acımızı paylaşma günü biz Van Büyük Urartu Oteli olarak kapılarımızı sonuna kadar depremzedelere açacağız birçok vatandaşımızı misafir ettik etmeye de devam edeceğiz otelimizin kapısını günlük 10 oda yaklaşık 30 kişiyi ücretsiz misafir etmeye hazırız.

Bu haber toplam 520 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim