• Hakkari18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Van-Hakkari İl Koordinatörü Köseoğlu’nun Özalp ziyareti
06 Kasım 2017 Pazartesi 09:45

Van-Hakkari İl Koordinatörü Köseoğlu’nun Özalp ziyareti

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Van ve Hakkari İl Koordinatörü Ayşe Sula Köseoğlu, beraberindekiler ile birlikte Özalp ve bazı mahalleleri ziyaret etti.

Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, beraberinde AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda ile birlikte Özalp ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar ve ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra akşam saatlerin ilk olarak ilçeye bağlı Yeni Dönerdere ve Eski Dönerdere mahallelerini ziyaret etti.

Buradaki vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Yeni Emek ve Eski Emek mahallerini ziyaret ettiler. Yeni Emek Mahallesinde Karadenizli hemşerileri ile bir araya gelen Köseoğlu, "Van’ın ilçelerinde yapılan kongrelere katılmak için geldik.

Özalp bizim için önemi olan bir ilçedir. Kongreler bitti ama koordinatörlük bitmedi. Bahçesaray ve Başkale kongreleri yaptık.

Özalp kongresine katılamadım. Bu nedenle hem ilçe başkanına hayırlı olsun, hemde Karadenizli Çaykaralı hemşerilerimizi ziyaret etmek istedik" dedi. Ziyaretlerin ardında Köseoğlu ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.İHA

Bu haber toplam 888 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim