• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VEDAŞ'tan Tiyatrolu İş Salığı Ve Güvenliği Konferansı
22 Kasım 2017 Çarşamba 10:52

VEDAŞ'tan Tiyatrolu İş Salığı Ve Güvenliği Konferansı

Van Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından iş sağlığı ve güvenliği (İSG) kapsamında Hakkari Atatürk Kültür Merkezinde bir konferans düzenlendi.

Haber: Serdar Sevi-Halkın Sesi Gazetesi

Konferansın açılış konuşmasını yapan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu; şirket çalışanlarının zorlu coğrafyada ve çetin iklim şartlarında çalıştığını belirtirken, elektrik gibi riskli bir meta üzerinde çalışmak bu tür eğitim konferanslarının yapılmasını zorunlu kıldığını belirtti. Emrullah Okuducu ayrıca:''Konferansımızın ana teması, çalışanlarımızda iş sağlığı ve güvenliği konusunda maksimum düzeyde farkındalık oluşturarak sıfır iş kazası hedefinin yakalanması yani kazasız bir çalışma hayatının sağlanmasıdır.''dedi.

Emrullah Okuducu, Bitlis ve Van'dan sonra üçüncü konferanslarını Hakkari'de gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

 

Konferansta konuşan Vedaş Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir ise:'' Önce insan, önce sağlık, önce iş güvenliği bilinci ve duyarlılığını oluşturmaktır. Unutmayalım ki; iş güvenliğine verilen değer, hayata ve hayatımıza verdiğimiz değerdir.'' Şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından VEDAŞ A sınıfı iş güvenliği uzmanı  Fırat Ertuş, tarafından ''İş Güvenliği'' konulu sunumla devam etti. Sunumun ardından VEDAŞ'a bağlı arıza bakım ve onarım ekiplerinin yazıp, yönettiği ve oynadığı tiyatro oyunu sergilendi. 

Bu haber toplam 717 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim