• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yüksekova Belediyesi'nden Görevde Yükselme Eğitimi
15 Haziran 2017 Perşembe 14:56

Yüksekova Belediyesi'nden Görevde Yükselme Eğitimi

Yüksekova Belediyesi Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü Çalışanlarına ‘Görevde Yükselme Eğimi’ verilmeye başlandı. 2 hafta sürecek eğitimin ardından görevlerinde yükselmek için sınava girecekler.

Halkın Sesi Gazetesi- Serdar Sevi

Eğitim programı, Yüksekova Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapıldı.  Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen eğitim, çalışma alanlarını ve sorumluluklarını zabıta ve İtfaiye çalışanlarına anlatıldı. 

Söz konusu konuların dışında, Atatürk İlke ve İnkılapları, Milli Güvenlik, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve İlgili Mevzuat, Türkçe Dil Bilgisi ve Yazışma Kuralları, Halkla İlişkiler ve Davranış Kuralları, 5393 Sayılı Belediye Kanunu, Kabahatler Kanunu, Çevre Kanunu, Karayolları Trafik Kanunu, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik, Zabıta Yönetmeliği, itfaiye Yönetmeliği, Belediye Gelirleri Kanunu ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu ve İlk Yardım, Arama ve Kurtarma Teknikleri gibi konularda eğitim de verilecek. 

Göreve yükselme eğitiminin ardından Milli Eğitim Müdürlüğü’nce sınav yapılacağı, başarılı olan personelin görevinde yükselmeye hak kazanacağı bildirildi. 

Bu haber toplam 669 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim