• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yüksekova’da Hemşireler Günü Kutlandı
12 Mayıs 2017 Cuma 21:36

Yüksekova’da Hemşireler Günü Kutlandı

12 Mayıs Hemşireler Günü Yüksekova Devlet Hastanesi tarafından hemşireler ve hastane yönetiminin katılımıyla kutlandı.

12 Mayıs Hemşireler Günü  nedeniyle Yüksekova  Devlet Hastanesinde hemşireler ve hastane yönetiminin katılımıyla  vereilen yemek ve eğlence ile kutlandı.

Metro cafede  düzenlenen kutlamaya  Hakkari Kamu Hastaneler genel sekreteri Hakan Türk, Yüksekova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Şen Yüksekova sağlık hizmetleri  müdürü Beyan Bülbün, hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekova Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Beyan Bülbün, “ sağlık hizmeti insan oğlunun geçmişinden bugüne süre gelen temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutlsal bir vazifedir. Sağlık çalışanlarıda bu kutsal vazifeyi ifa eden kişiler oldukları için önemleri gün geçtikçe artmış, vaz geçilmez bir meslek haline gelmiştir.

Her meslek grubunun bir takım zorluklar olduğunu belirten Bülbün, “Bizi diğer meslek grubundan ayıran en önemli faktör insan sağlığı ile uğraşmamızdır. Sağlık hizmetleri bir ekip hizmetidir.

Bizler sağlık ekiplerinin temel taşlarını oluşturuyoruz bu zor şartlarda göstermiş olduğunuz özverli ve fedakar çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz”. Dedi.

Günün anlam ve önemine değinen Yüksekova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Şen, “sağlık bir ekip işi, sizlere düşüyor hastalarla sizler uğarışıyorsunuz. Hastalara genelde siz hemşireler uğarışıyorsunuz sizlerin eğemeği çok hepinizin günü kutlu olsun şeklinde konuştu.

Program daha sonra canlı müzikle gecenin geç saatlerine kadar devem etti.

s1-092.jpgs2-064.jpgs3-039.jpgs4-019.jpg

s5-008.jpg

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim