• Hakkari19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Demirci'den Keskin'e ziyaret
09 Nisan 2024 Salı 15:36

Başkan Demirci'den Keskin'e ziyaret

Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Hakkari merkezde Sılehi Aşiret Lideri ve siyasetçi Fatih Keskin’i beraberindeki heyetle ofisinde ziyaret etti.

31 Mart 2024 yerel seçiminde Durankaya Beldesinde Ak Parti’nin adayı olarak seçimi yeniden kazanarak Belediye Başkanlığı görevine devam eden İsmail Demirci, Hakkari merkezde Sılehi Aşiret Lideri ve siyasetçi Fatih Keskin’i beraberindeki heyetle ofisinde ziyaret etti. 

Başkan Demirci; Amacımız milletimize hizmet etmektir. 5 yıl daha hizmet etme fırsatı veren milletimize teşekkür ederim. 

Sizin gibi yıllarını siyasete veren ve bu coğrafyaya hizmet eden deneyim sahibi siyasetçilere ihtiyacımız var. Hem Hakkari merkez hem de Durankaya belediye seçiminde partimizin başarısı için yapmış  olduğunuz çalışmalar bize güç katmıştır ve seçim sandıklarında ciddi karşılık bulmuştur. 

İnşallah milletimizi ve sizleri mahçup etmeyeceğiz hizmetlerimize devam edeceğiz. 
Aşiret liderimiz olarak size şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim dedi,

Keskin ; Kıymetli ziyaretinizden dolayı ben teşekkür ederim, Hakkari de bir asra yakındır siyasetin içerisinde yer alıp bu coğrafyaya hizmet etme çabasında olan bir siyasi geleneğin temsilcisi olarak, her zaman doğru olanı yapmaya ve topluma fayda sağlayacak şekilde hareket etmeye çalıştık.

Sayın Cumhurbaşkanı’mızın takdiriyle aday gösterilen ve Hakkari halkına hizmet etmek için hazır olduğunu ifade eden ve seçim sonucunu beklemeden ilimizin bir çok sorununa derman olan Sayın İsmet Ölmez’le 2 ay boyunca seçim çalışmaları yaptık.

Ev ev kapı kapı dolaşarak yep yeni bir Hakkari’nin inşası için milletimizden yetki istedik. İsmet bey gösterdiği hoşgörü ve  kullandığı uzlaşı diliyle milletimizin büyük takdirini alarak seçimi başa baş götürdü, tabi siyaset uzun soluklu bir maceradır Hakkarimiz için hayal ettiğimiz hizmetleri bir gün muhakkak birlikte gerçekleştireceğiz. 

Durankaya beldesinde milletimizin iradesiyle seçimleri kazandınız sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. 
Biz her zaman milletimizin yanında olacağız. Üstüme düşen bir görev varsa her zaman yapmaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir aslolan milletimizin gönlünde yer edinmektir.

Yaşlısıyla genciyle el ele kol kola verip bölgemizi kalkındırmamız gerekmektedir. Kişisel hırslar ve hevesler peşinde zaman kaybetmek yerine toplumun menfaatleri için uğraşmamız gerekiyor. Sorunlara çözüm bularak, gençlerimiz için yeni bir gelecek hazırlayabilirsek işte o zaman gerçek makamın sahibi olur ve asırlar geçsede milletimizin hayır duasını alırız. 

Biz millet olarak üstümüze düşeni yaptık  sizin de bu görev süresince üstünüze düşeni yapacağınızdan şüphem yoktur. Ziyaretiniz den dolayı tekrar teşekkür eder, muvaffakiyetler dilerim. Dedi.

646c22a6-da56-4789-b5f4-a927c0a62479.jpgab2e8cb5-7dac-483d-9a14-21bf197c3276.jpg

Bu haber toplam 461 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim