• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediye Başkan Adayı Ölmez’den seçim günü mesajı!
30 Mart 2024 Cumartesi 16:52

Belediye Başkan Adayı Ölmez’den seçim günü mesajı!

Ak Parti Hakkâri Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, Adaylık sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, Yarın sandıkta kullanılacak her oy, Hakkâri’nin geleceğine yapılan bir yatırımdır’ dedi.

Başkan adayı Ölmez yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;
‘Değerli Halkımız, 
‘Bugün, demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olan seçim gününe geldik. Hepinizin de bildiği gibi, bugün Hakkâri'nin hizmetleriyle, geleceğiyle ilgili kararlarınızı vereceğiniz bir gün olacak. Bu süreç boyunca sizlerle bir araya gelerek isteklerinizi, sorunlarınızı, beklentilerinizi dinledim.

Şehrin sorunlarını yerinde görüp inceledim ve bu doğrultuda çözümler oluşturup, projeler geliştirip projelerimizi sizlerle paylaştım. Hakkâri'deki mağduriyetleri ve işsizlik sorununu çözmek için, ne olursa olsun kendi imkânlarımı dahi Hakkâri'ye seferber edeceğimi açıkça belirtmek istiyorum.

Şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için çıktığımız bu yolda, desteğiniz ve katkılarınız bizim için çok değerli.

Seçimler demokrasimizin temel taşlarındandır. Sandığa giderek, görüşlerinizi ifade ederek Hakkâri’nin geleceğine katkıda bulunabilirsiniz. Unutmayın, her oy, Hakkâri’nin geleceğine yapılan bir yatırımdır. Sizlerin güveni ve desteğiyle, birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağımıza inancım tam. Bu seçim sürecinde gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh için hepinize teşekkür ederim.

Hakkâri'nin daha yaşanabilir bir şehir olması için verdiğiniz destekler için minnettarım.
Sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir seçim günü dilerim.’’

Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim