• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çukurcalı gençlerden Demir'e ziyaret
28 Şubat 2024 Çarşamba 09:59

Çukurcalı gençlerden Demir'e ziyaret

Hakkari’nin Çukurca ilçesi genç AK Parti Belediye Başkan adayı Nazmi Demir'e destek ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti Çukurca Belediye Başkan adayı Nazmi Demir, ilçedeki ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Her zaman ilçe sakinleri ile beraber olan Demir, ilçe sakinleri tarafından takdir ediliyor.

Demir bir süre önce kadınların sorun ve sıkıntılarının anlatıldığı Kadın Buluşması, toplantısından sonra ilçe sakinleri ile buluşmaya devam ediyor. Bu defa da ilçedeki gençler Başkan Demir'i yanlız bırakmayarak kendisini seçim koordinasyon merkezinde ziyaret etti.

Sporcu ve teknik heyeti ile tek tek tokalayarak karşılayan Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirdi.

Başkan Demir, "1936 Hakkâri Hayalkent Spor Kulübümüzün kıymetli sporcuları ve teknik heyeti bizleri Seçim Koordinasyon Merkezimizde ziyaret etti. Birbirinden değerli gençlerimizle Çukurca'yı, Hakkâri'yi, sporu konuştuk, taleplerini dinledik.

Tüm gençlerimize sonuna kadar destek olacağımızı, her zaman yanlarında olduğumuzu ilettik. Bizleri ziyaret ederek mutlu eden gençlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İşte yarınlarımız, işte geleceğimiz, işte pırıl pırıl gençlerimiz" dedi. 

ghwf2y5w4aalkh5.jpg

-Demir, sporcuları yanlız bırakmadı
Başkan adayı Demir, Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz ile birlikte ilçeyi temsil eden takımımız Çukurca Gençlik Spor’un, Yüksekova Gençlik Merkezi Spor ile olan karşılaşmasını birlikte izlediler.

Demir, Centilmenlikle geçen müsabakada her iki takımı mücadelelerinden ötürü tebrik ederek, kalan müsabakalarda da kendilerine başarılar diledi. Demir, İlçemizin geleceği olan gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz dedi. 

ghwig8dw8aavbk1.jpg

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim