• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dem Parti Seçim ofisin açılışı mitinge dönüştü
20 Şubat 2024 Salı 11:14

Dem Parti Seçim ofisin açılışı mitinge dönüştü

Halkların Eşitlik ve Demokrasi (DEM Parti) Hakkari’de 31 Martyerel seçim hazırlıkları kapsamında il ilçe ve belde belediyebaşkan adaylarının tanıtımı ve Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışıgerçekleştirdi.

DEM Parti Hakkari İl Örgütünce tarafından Hakkari Belediye eşbaşkan adayları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe ile ilçe ve belde belediye başkan adayları için Çiftlik mevkiinde karşılama programı düzenledi. Hakkari Milletvekilleri Onur Düşünmez ile Öznur Bartın ve HDP eski Milletvekili Sait Dede’nin katıldığı karşılama programı kapsamında yüzlercearacın eşlik ettiği DEM Parti seçim otobüsü çarşı merkezi Bulvar Caddesi üzerindeki Seçim İrtibat ofisinin önüne geldi.

DEM Parti bayrak ve flamaları eşliğinde halay çeken partililer belediye başkan adayları ve milletvekillerinin bulunduğu otobüsü alkışlarla karşıladı. Kitlenin DEM parti adayları lehine sık sık slogan attığı seçim irtibat ofisinin açılış öncesi DEM Parti Hakkari İl Eş başkanı Kadir Şahin, Hakkari halkının partisine ve iradesine sahip çıkacağını söyledi. Belediye eş başkan adayı Viyan Tekçe ise seçim irtibat ofisinin açılışına katılan tüm Hakkari halkına minnettar olduğunu ifade etti. 

Daha sonra söz alan Eş başkan Adayı Mehmet Sıddık Akış, 'Hakkari belediyesi öyle kolay kolay alınmaz' dedi. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen eş başkan adayı Akış, “Birileri Hakkari’yi alacaklarmış. Gelin Hakkari’yi görün siz kör müsünüz? Hakkari öyle kolay alınmaz. Hakkari öyle basit değil. Bunu bilin anlayın. Sizin paranız, sizin pulunuz, sizin gücünüz buna yetmez. 10 yıldır Hakkari kayyumla yönetiliyor kayyum nedir biliyor musunuz? İradenin gaspı demek. Sizi tanımamak olur. Bundan dolayı. Biz onları ret ediyoruz. Kabul etmiyoruz. Süpürge ile temizleyip hesap soracağız. Bu halkın kim olduğunu 31 martta hepimiz görüşeceğiz” diye konuştu. Açıklamaların ardından DEM Parti Hakkari Seçim İrtibat Bürosu Milletvekilleri Bartın Düşünmez ve belediye eş başkan adayları tarafından açıldı.

Açılışın ardından partililer başkan adaylarını tebrik etti.1-20240220114821.jpg2-20240220111937.jpg4-743.jpg

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim