• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇLER KAYAK MERKEZİNDE BULUŞTU!
03 Mart 2024 Pazar 14:28

GENÇLER KAYAK MERKEZİNDE BULUŞTU!

Ak Parti İl Teşkilatının üniversite yapılanması kapsamında 350 öğrenci kayak merkezine davet edildi.

17 minibüs 350 öğrenciye uşalım hizmeti verdi. Ak Parti İl Başkanı Av.Zeydin Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, gençleri çok iyi ağırlayarak güzel bir gün geçirmelerini sağladı. Ekmek arası sucuk ikram edildi, türküler söylendi, halaylar çekildi. Ak Parti Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, önemli bir toplantı için Ankara’daydı ama İşadamı Kemal Ölmez ve Basın Danışmanı Hakan Taş aracılığıyla selam ve sevgilerini gönderdi.

Ak PARTİ İl Başkanı Av.Zeydin Kaya, gençlerle şarkılar söyledi ve halay çekti. Başkan Kaya, Mega Bütan’da kameralara şu açıklamayı yaptı; “Biz parti olarak her zaman gençlerimizle yan yana olduk. Seçimden seçime değil, günün her saatinde mutlaka onlarla iletişim  ve gönül bağı içinde olduk. Eğitim, spor, her türlü etkinliklerine hem destek olduk hem de yanlarında yer aldık. Türkiye’mizin çeşitli kentlerinden eğitim görmek için ilimize gelen karma 350 gencimizle buluştuk. Doyasıya eğlendiler, tatlı bir anı bıraktılar.  8 Mart Emekçi Kadın Gününde bu kez hanım kardeşlerimizle bir araya geleceğiz.”

Öte yandan mikrofonlarımıza konuşan üniversiteli gençler, “Burası tam bir turizm cenneti. Hakkari’de olmaktan büyük keyif alıyoruz. İsmet Ölmez’in biz gençler için düşündükleri ve yaptıkları bizi çok mutlu ediyor. Ak Parti İl Başkanı Zeydin bey çok genç ve mütevazi. Hepimizle tek tek ilgilendi. Bu güzel günü asla unutmayacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz”… diye konuştular…

HALKIN SESİ11-071.jpg12-020.jpg14-030.jpg7-098.jpg5-335.jpg3-20240303143545.jpg

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim