• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güneş yanığı nasıl ve kaç günde geçer, ne iyi gelir?
28 Haziran 2017 Çarşamba 15:00

Güneş yanığı nasıl ve kaç günde geçer, ne iyi gelir?

Hemen hemen tüm insanların sevdiği yaz mevsimi bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Güneş yanıkları da bunlardan sadece biri. Peki güneş yanığı nasıl ve kaç günde geçer, ne iyi gelir? İşte tüm ayrıntılar...

Yazın gelmesi ile doğa tüm ihtişamı ile sanki tekrar canlanır. Hemen hemen tüm insanların sevdiği yaz mevsimi bazı sorunları da beraberinde getirir. Güneş yanıkları da bunlardan biridir.

Ailece gittiğimiz tatil, piknik veya sahil gezmelerinden sonra güneşin ultraviyole ışınlarının etkisi ile cildimizde yanıklar oluşabilir. Bunlar kızarıklık gibi hafif semptomlar şeklinde olabileceği gibi daha ağır vakalar ilde de karşılaşabiliriz.

Bu yanıklar hemen ortaya çıkmazlar, asıl sorun 5-6 saat sonra belirirler. Tedavi uygulanmaz ise; deri soyulmaları veya kabarcıklar oluşur. Güneş yanığı şayet çok derin değilse 3-5 gün içinde geçecektir.

Biz de bu yazımızda güneş yanıklarında uygulayabileceğiniz doğal tedavi yöntemlerini ele alacağız. Güzellik ve Bitki Uzmanı Suna Dumankaya'nın güneş yanığını geçiren kesin çözümü de bu makalemizde bulabilirsiniz.İHA

Bu haber toplam 3019 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim