• Hakkari17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Üniversitesinde HÜSEM Sertifika Töreni
28 Nisan 2018 Cumartesi 10:30

Hakkari Üniversitesinde HÜSEM Sertifika Töreni

Hakkari Üniversitesi’de Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurslarda eğitim gören öğrencilere sertifika verildi.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş’in katılımıyla Hakkari Üniversitesi Rektörlük hizmet binasında gerçekleşen sertifika  töreninde Fotoğrafçılık, Temel Arapça Dili ve Sermaye Piyasası Kurulu kurslarını başarı ile bitiren  öğrencilere sertifika verildi.

Sunuculuğunu Fotoğrafçılık Kursu Eğitmeni Hacı Tansu’nun yaptığı programda, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Doruk; kurslar ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Doruk, Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde her eğitim-öğretim döneminde öğrencilere ve halka yönelik kurslar açtıklarını, öğrencilerin kariyer yollarında onlara öncülük ettiklerini ve bundan sonra da çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş bu kursların çok önemli olduğunu belirterek  kursiyerlere: “Daha yolun başındasınız. Bu tür kurslar sizler için çok önemlidir. Özellikle dil kursları, kendinizi yetiştirmeniz için bir fırsattır; bunu iyi değerlendirmeniz gerekiyor.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 2972 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim