• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Van Kara yolunda 2 noktada heyelan
10 Nisan 2024 Çarşamba 00:07

Hakkari Van Kara yolunda 2 noktada heyelan

3 gündür etkisin gösteren sağanak yağışlardan dolayı Hakkari Van Kara yolunda 2 ayrı noktada heyelan yaşandı.

Hakkari'de etkili olan  sağanak yağaş  nedeniyle  Hakkari-Van Karayolu Sere Sola mevkii ve çanaklı köyünde yolunda  gece saatleri içinde heyaelan meydana geldi. Bölgeye yönlendirilen Karayolları Şube Şeiği ile İl  Özel İdaresi Şantiye Şefliği ekipleri çalışma başlattı.

İş makineleriyle yoldaki toprak yığını ve çamuru temizlemeye çalışan ekipler, kapanan yolu kısa sürede ulaşıma açmayı hedefliyor. Yolda masur kalan vatandaşlar araçları ile uzun kuyruklar oluşturdu.

Çukurca'ya gitmek için yolda kalan vatandaşlardan Gaffar Kılıç isimli vatandaş bayram alış veriş için Hakkari merkeze geldiğini söyledi. Ancak dönüş yolunda Hakkari Van Kara yolunda yaşanan heyelandan ddolayı yolda kaldıklarını ifade eden Kılıç , şöyle konuştu.

'' Bizler şuan bekliyoruz. yolun tekrar açılması için ekipler yoğun çaba sarf ediyor. Benim ailem şuan araçta yolun açılması için bekliyorlar.İnşallah yolu kısa sürede açılır. Kötü bir durum yaşanmaz.''dedi. Ekipler 2 ayrı noktada trafiği tekrar açmak için iş makineleri ile çalışmaları sürdürüyor.

Bu haber toplam 419 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim