• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de Belediye Eş Başkanları göreve başladı
04 Nisan 2024 Perşembe 22:48

Hakkari’de Belediye Eş Başkanları göreve başladı

Seçimlerde DEM Partisinden Hakkari Belediye Eş Başkanlığına seçilen, Mehmet Sıddık Akış, Viyan Tekçe mazbatasını alarak görevine resmen başladı

Dün akşam saatlerinde mazbatalarını alan Eş Başkanlar Akış ve Tekçe, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla Bulak Mahallesi Altay Caddesi üzerinde bulunan Hakkari Belediyesi hizmet binasına geçti. Burada belediye personeli tarafında çiçeklerle karşılanan Eş Başkanlar daha sonra makam odasına geçti. 

Göreve başlayan Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Viyan Tekçe, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunarak, bütün vatandaşlara eşit şekilde hizmet edeceklerini söyledi. Akış, ise zorlu  bir seçim sürecini geride bıraktıklarını söyledi. Seçimlerden herkesin bir görüş ve bir fikrinin olduğunu ifade eden Akış, şöyle devam etti. Bu ne zamana kadar devam eder, sandıklar sayılana kadardır.

Ondan seçilenler bütün halın hizmetinden olurlar. Biz de bu saatten sonra bu halkın isteklerine göre belediyemizi yöneteceğiz. Partilerden bağımsız, siyaseti karıştırmadan tüm halkımıza hizmet edeceğiz. Sosyal , halkçı bir şekilde bütün halkımıza bize oy veren veya oy vermeyen herkese hizmet vereceğiz. Bizim isteğimiz büyük birlik içerinde yürüteceğiz. Umut ediyoruz ki bu seçim barışa , kardeşliğe vesile olsun. Bütün halkımıza bizlere destek olduğu için teşekkür ederiz. Herkes bilsin ki istekleriniz için bizim kapımız herkese acıkır. Bu şekilde hizmetimizi sürdürüleceğiz. ‘’dedi.

Ardından makama geçen Eş Başkanlar Akış ve Tekçe tebrikleri kabul etti.uret.jpgmet.jpg

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim