• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de çöp kovası hizmeti sürüyor
21 Şubat 2024 Çarşamba 11:30

Hakkari'de çöp kovası hizmeti sürüyor

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasına çöp kovası yerleştirmeye devam ediyor. Belirlenen noktalara 210 adet çöp kovası daha yerleştirilecek.

Belediye ekipleri, kış şartlarını gözetmeksizin çevre kirliliğinin önlenmesi amacı ile çarşı merkezi, cami önleri olmak üzere ihtiyaç olan tüm noktalara çöp kovası yerleştirme çalışmalarını sürdürüyor.

“Temiz bir Hakkari temiz bir çevre” için kış aylarında olumsuz hava şartlarına rağmen belediye ekipleri hafta sonu boş durmayarak bir taraftan çevreye atılan çöpleri topluyor diğer taraftan ise çevre kirliliğinin önüne geçmek için ihtiyaç duyulan noktalara çöp kovası yerleştiriyor.

Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililer, kentin birçok noktasına yaklaşık 210 adet çöp kovası yerleştirileceğini, başlatılan çalışmaları ise sürdüğünü belirttiler.

Kentin ana arterlerindeki kaldırımlara sallama çöp kovası monte edilmeye başlanması Hakkari halkından takdir topluyor. Vatandaşlar çöp kovası yerleştirmesini memnuniyetler karşılayarak belediye ekiplerine teşekkür ettiler.
 

cop-kovasi-yerlestirme.jpgba03b92c-fa29-4384-8acd-aeed0177ca86.jpg

Bu haber toplam 253 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim