• Hakkari4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuzeyde sağanak, doğuda kuvvetli rüzgar! İşte 5 günlük hava tahminleri
02 Ekim 2020 Cuma 11:31

Kuzeyde sağanak, doğuda kuvvetli rüzgar! İşte 5 günlük hava tahminleri

Son dakika haberi... Meteorolojiden alınan son tahminlere göre, Rize, Artvin ve Trabzon'da sağanak, doğu illerinde ise kuvvetli rüzgar etkili olacak. İşte haritalarla 5 günlük hava tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Sivas, Sinop ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

KUZEYDE SAĞANAK

Yağışların, Rize il geneli ve Artvin’in kıyı kesimleri ile Trabzon’un doğusunda yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olması bekleniyor.

DOĞUDA ŞİDDETLİ RÜZGAR

Rüzgarın Doğu Anadolu’nun güney ve doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 kilometre/saat) olarak eseceği öngörüldüğünden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz ediyor. 

HAVA SICAKLIKLARI

Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ1-486.jpg1-486.jpg2-528.jpg3-338.jpg

 

Bu haber toplam 5436 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim