• Hakkari6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Hakkari kardeşliğin şehridir
23 Kasım 2025 Pazar 17:35

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Hakkari kardeşliğin şehridir

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Huzur ve Kardeşlik programı çerçevesinde Trabzon'da gelen misafirlerle bir araya geldi.

Başkan Kaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Hakkari Kardeşliğin şehridir. Burada gönülden gönülle yollar vardır; kalpten kalbe köprüler vardır.

 İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları" projesi kapsamında;Trabzon İlimizden Hakkari İlimize ziyarete gelen, Şehit ve Gazi ailelerimiz, girişimci kadınlar ve başarılı öğrencilerle Hakkari Öğretmenevinde bir araya geldik.

Hakkâri’mizin kültürünü, doğal güzelliklerini ve misafirperverliklerini yakından görme şansı bularak, Trabzon ile Hakkari arasındaki dayanışma ve kardeşlik duygusunu yeniden hissettiren bu anlamlı buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.Kaynak: AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Hakkari kardeşliğin şehridir.2-221.jpeg3-146.jpeg

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim