• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partiden Şemdinli çıkarması
09 Mayıs 2025 Cuma 17:17

AK Partiden Şemdinli çıkarması

Hakkari AK Parti Mayıs ayı ilçe danışma meclisi toplantısı Şemdinli’de gerçekleştirildi.

AK Parti Hakkari İl Teşkilatı, Mayıs ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısını Şemdinli ilçesinde düzenledi. Toplantıya AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya başta olmak üzere teşkilatın farklı kademelerinden çok sayıda isim katılım gösterdi.

Geniş Katılımlı Toplantı
Toplantıda; İl Koordinatörü Bahattin Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Güneş Hayva, İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Rüzgar Özdemir, Şemdinli İlçe Başkanı Salih İnan, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevda Güneyli ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Geylani’nin yanı sıra üç kademe ilçe yönetimleri, genel ve belediye meclis üyeleri ile mahalle ve köy başkanları yer aldı.

İl Başkanı Kaya: “Birliğimiz ve Dirliğimiz Daim Olsun”
Toplantı sonrasında bir değerlendirmede bulunan AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Çalışmalarımızı ve görüşlerimizi değerlendirdiğimiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın.”

Şemdinli Belediye Başkanı’na Ziyaret
Toplantının ardından beraberindeki heyetle birlikte Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar’ı makamında ziyaret eden İl Başkanı Kaya, “AK Belediyecilik anlayışıyla, sosyal belediyeciliği esas alarak Şemdinli’miz için gece gündüz çalışan Belediye Başkanımız Fahri Şakar’a misafirperverliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum,” dedi.

Yıldız: “Kararlılık ve Uyum Sahaya Yansıyor”
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AK Parti İl Koordinatörü Bahattin Yıldız ise, Şemdinli’deki teşkilat yapısına dair övgü dolu ifadeler kullandı:

“Şemdinli’de gördüğümüz kararlılık, uyum ve dava bilinci; AK Parti’nin milletten aldığı gücü nasıl sahaya yansıttığının açık göstergesidir. Birlikte çalışıyor, birlikte üretiyor, birlikte yürüyoruz. Durmadan, yorulmadan, sadece ve sadece millet için.2-20250509171855.jpg

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim