• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aşiret reisi Keskin’den Başkan adayı Ölmez’e destek ziyareti!
13 Şubat 2024 Salı 17:27

Aşiret reisi Keskin’den Başkan adayı Ölmez’e destek ziyareti!

Hakkâri Sılehi aşireti lideri ve Durankaya Eski Belediye Başkanı Fatih Keskin Ak Parti Hakkari Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez’e destek ziyaretinde bulundu.

3-20240213174536.jpg

AK Parti Hakkâri Belediye başkan adayı seçilen İsmet Ölmez’in seçim irtibat bürosuna yoğun ziyaretler devam ediyor. Kalabalık bir heyetle seçim ofisine gelen Sılehi aşiret lideri ve Durankaya eski belediye başkanı Fatih Keskin’i, Başkan adayı İsmet Ölmez, Ak Parti il başkanı Av. Zeydin Kaya ve partililer karşıladı.
Burada açıklamada bulunan Fatih Keskin, İsmet Ölmez’in Hakkâri için bir şans olduğunu söyledi.

2-20240213173000.jpg

Keskin ‘Ben Hakkâri’de 80 yıldır kendisini siyasete adayan bir aile temsilcisi olarak burada bulunmaktayım.  Kendimizi Hakkâri halkına vakf ettik. Bizim hedefimiz Hakkâri’nin gelişimidir. Madem cumhurbaşkanımız, büyüklerimiz uygun görmüştür, İsmet bey kendi işini gücünü bırakarak ailesi ile Hakkâri halkı için hizmet sınavına girmiştir. Biz de İsmet beyi baş tacı edip sonuna kadar tüm gücümüzle destekleyeceğiz.’ dedi.
Gelen vatandaşları karşılayan Başkan Adayı İsmet Ölmez, seçim bürosunun herkese açık olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu;

4-741.jpg

‘Yapılan ziyaretleri Hakkâri’ye yapacağım hizmet konusunda bana cesaret getiriyor. Cumhuriyet tarihinden bu güne kadar Hakkâri’de hiç böyle sosyal birleşme olmamıştı.  Daha önce bu bölgede aşiretler arasında çekişmeler vardı. Bugün bir çatı altında hepimiz Hakkâri için hizmet mücadele ediyoruz. Keskin ailesi bugüne kadar Hakkâri için büyük bir hizmetlerde bulunmuştur. Başta bizleri bu gün yalnız bırakmayan Keskin ailesine ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.7-095.jpg6-155.jpg9-042.jpg

Bu haber toplam 435 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim